Handtvätt

När du verkligen är rädd om din bil så ska du lämna in den på handtvätt, istället för traditionell maskintvätt. Låt oss ta hand om din bil.

Vi på Strängnäs Bilvård arbetar hela tiden med att utveckla nya arbetsmetoder för att göra vårt arbete så bra så möjligt.

Pris från 250 kr


Invändig behandling

Vår invändiga behandling är en omfattande rengöring av hela insidan. Under stolar, dörrsidor, fack och fläktgaller blir det precis som den dag du hämtade din fabriksnya bil. Självklart erbjuder vi även husdjurssanering och klädeseltvätt.

Pris från 500 kr


Helrekond

Helrekond lämpar sig för den något kräsne bilägaren. Denna tjänst är en helrekonditionering av din bil. Vi gör en total genomgång av bilens yttre och invändiga delar. Allt som går att komma åt görs rent till maximal nivå.

Pris från 2 500 kr


Lackskydd

Allt som utsätts för syre åldras. På en bil visar det sig genom att lacken blir matt. Denna process inleds i lacken redan när bilen lämnar fabriken. För att slippa vaxa en bil flera gånger per år och för att vara säker på att lacken är skyddad, finns idag möjligheten att få ett långtidsskydd genom att lägga en glansförsegling. Vi använder oss bara av marknadsledande produkter som Silver Seal och Nano 2K från Auto Smart.


Pris från 2 200 kr (Rekond utvändigt + lackskydd)